Open

Autobedrijf Zaandam

GARAGE ZAANDAM

Carteam Autobedrijf Timmerman

HÉT AUTOBEDRIJF VOOR ZAANDAM EN OMSTREKEN

Zoekt u een autobedrijf in de regio Zaandam voor het onderhoud en reparatie van uw auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring zijn wij het adres voor goed en betaalbaar auto-onderhoud in Zaandam. Natuurlijk houden wij u mobiel bij onderhoud en/of reparatie.

CONTACT

HET AUTOBEDRIJF IN ZAANDAM MET KWALITEIT EN SCHERPE TARIEVEN

Bij Carteam Autobedrijf Timmerman, het autobedrijf voor Zaandam, staat een gedreven en ervaren team autotechnici voor u klaar om uw auto goed en tegen scherpe tarieven te onderhouden en zo nodig te repareren. Met jarenlange ervaring met alle merken en modellen én vele zeer tevreden klanten is autobedrijf Carteam Autobedrijf Timmerman daarmee hét autobedrijf in Zaandam en omstreken.

In de werkplaats is de knowhow aanwezig voor onderhoud van en reparaties aan alle gangbare automerken en modellen. Ook beschikken we over het juiste gereedschap en diagnose-apparatuur, waarmee wij de meest complexe elektronische storingen van uw auto op kunnen lossen.

CONTACT

Carteam Autobedrijf Timmerman
Carteam Autobedrijf Timmerman

DAAROM NAAR CARTEAM AUTOBEDRIJF TIMMERMAN, HÉT AUTOBEDRIJF VOOR ZAANDAM

  • Betaalbare tarieven
  • Jarenlange ervaring
  • Vervangend vervoer
  • Persoonlijke service en aandacht
  • Alle merken en modellen
  • Goed opgeleide technici

CONTACT

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Timmerman?

Bij Carteam Autobedrijf Timmerman staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Timmerman is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN