Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autobedrijf Timmerman

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autobedrijf Timmerman is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Zaandam en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

Carteam Timmerman
Carteam Autobedrijf Timmerman

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autobedrijf Timmerman in Zaandam vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autobedrijf Timmerman! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Anja Kuilder
Anja Kuilder
Top garage en monteur Op een late vrijdag vlak voor sluitingstijd konden we komen met onze auto die rem problemen had . Ondanks dat het met een uur sluitingstijd was hebben ze het onderdeel kunnen vervangen. Met dank aan een super monteur. Hebben wij onze reis kunnen vervolgen . Groet fam .wolbers
balmorall nokia
balmorall nokia
Vriendelijke en betrouwbare garagehouder die goede service biedt. Houdt zich aan de gemaakte afspraken.
Kaweh
Kaweh
Top garage! Heeft nog even snel op een zaterdag met spoed mijn kofferbak mechanisme gefixt met een tijdelijke oplossing. Zo kon ik toch nog veilig mijn auto in de stad parkeren.
Tessa Peters
Tessa Peters
Top bedrijf!!! Met geweldige service! Als je een betrouwbaar en vriendelijk bedrijf zoekt zoek dan niet verder! Nadat ik een auto had gekocht van een particulier waar wat dingetjes mee aan de hand waren hebben ze mij geholpen de auto helemaal in orde te maken zodat ik veilig en comfortabel op weg kan met mijn kinderen.
Steven Van Dijk
Steven Van Dijk
Topgarage! De familie komt er al jaren!
Bekijk beoordelingen