Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autobedrijf Timmerman

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autobedrijf Timmerman is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Zaandam en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

Carteam Timmerman
Carteam Autobedrijf Timmerman

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autobedrijf Timmerman in Zaandam vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autobedrijf Timmerman! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Tessa Peters
Tessa Peters
Top bedrijf!!! Met geweldige service! Als je een betrouwbaar en vriendelijk bedrijf zoekt zoek dan niet verder! Nadat ik een auto had gekocht van een particulier waar wat dingetjes mee aan de hand waren hebben ze mij geholpen de auto helemaal in orde te maken zodat ik veilig en comfortabel op weg kan met mijn kinderen.
Charles Wienhoven
Charles Wienhoven
Wat een top garage ....bosje bloemen en hele vriendelijke mensen. Na het kopen van de auto voor mijn dochter
Kelly Smienk
Kelly Smienk
Zeer vriendelijk geholpen, nemen de tijd voor je. Proefrit, reserveren en bedenktijd krijg je. Tevreden over inruil en aankoopwaarde. Bij het ophalen van onze nieuwe auto nog een bosje bloemen toe. Fijne aankoop!
Bekijk beoordelingen