Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autobedrijf Timmerman

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autobedrijf Timmerman is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Zaandam en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

Carteam Timmerman
Carteam Autobedrijf Timmerman

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autobedrijf Timmerman in Zaandam vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van je voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Ben je van mening dat je auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autobedrijf Timmerman! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Olivier van den Akker
Olivier van den Akker
Goede garage! Ik heb hier een auto gekocht die het een jaar later nog steeds doet. Hij kwam netjes door de APK heen. Ik laat m ook bij hen onderhouden
Lenie Gonzalez
Lenie Gonzalez
Een maand geleden,heeft mijn man een auto gekocht,personeel top,service top,garage Timmerman top,we komen er al jaren,en sturen je altijd veilig de weg op,dank jullie wel
Stef Bilo
Stef Bilo
Superservice, snel ook en ze bellen je als het klaar is (of niet). Bedankt Harry!
Suus
Suus
De mannen zijn zeer vakbekwaam en altijd vriendelijk! En maken die extra stap om je auto weer veilig de weg op te sturen!
Lior Plijter
Lior Plijter
Heel proffesioneel, helpen je snel, en eerlijke prijs, ik ga hier zeker vaker komen!
Bekijk beoordelingen