Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autobedrijf Timmerman

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autobedrijf Timmerman is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Zaandam en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

Carteam Timmerman
Carteam Autobedrijf Timmerman

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autobedrijf Timmerman in Zaandam vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autobedrijf Timmerman! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

joop oldenburger
joop oldenburger
Prima Autobedrijf en de goede prijzen wij als klant zijn zeer tevreden met de Kia Picanto..Joop uit Schagen
Anja Kuilder
Anja Kuilder
Top garage en monteur Op een late vrijdag vlak voor sluitingstijd konden we komen met onze auto die rem problemen had . Ondanks dat het met een uur sluitingstijd was hebben ze het onderdeel kunnen vervangen. Met dank aan een super monteur. Hebben wij onze reis kunnen vervolgen . Groet fam .wolbers
Ronald Brand
Ronald Brand
Heel vertrouwd en goed gevoel bij binnenkomst. Lekker ristig en relaxed.
Jacob Mulder
Jacob Mulder
Goede uitleg. Geen oplossing helaas voor mijn probleem met seat.
Kaweh
Kaweh
Top garage! Heeft nog even snel op een zaterdag met spoed mijn kofferbak mechanisme gefixt met een tijdelijke oplossing. Zo kon ik toch nog veilig mijn auto in de stad parkeren.
Bekijk beoordelingen